Fűszerezés szerint - Apis
Három fő alkategóriát küoönböztethetünk meg fűszerezés szerint
- Natúr mead - A mézbor természetes ízét csak az érlelés ideje, a méz-víz aránya és a használt méz befolyásolja.
- Ízesített mead - A friss gyümölcslevet agy a fűszereket a mead alap mellé adják hozzá, ez által mézbor íze dominál, az ízesítés csak a zamatot adja.
- Kézműves gyümölcsmézbor - A gyümölcsleveket cíz helyett használják. A fermentációhoz használt víz egy részét (általában 30%-át) lecserélik friss gyümölcslére, így együtt fermentálódik a méz és a gyümölcs. Intenzívebb gyümölcsös ízt kapunk
Lengyelország legrégebbi méz és mézbor termelő szövetkezete.
Az Apis híres a kivételes mézborairól, amelyek a természetes alapanyagokból készülnek, folytatva a mead készítés hagyományát. A vállalat a régi technikákat ötvözi a modern szakértelemmel, így minden palack mézbor a legfinomabb mézből, gyógynövényekből és tiszta vízből készül, amely egy ízletes italban tükrözi a hagyományos mézborok gazdag örökségét.
Mézboraik természetes eljárásokkal készülnek, tartósítószerek, mesterséges ízesítők és színezékek nélkül. A vállalat büszke arra, hogy minden palackot a tökéletességig érlel, így egyedi és felejthetetlen ízélményt nyújt. Legyen szó kezdő mézkedvelőről vagy tapasztalt ínyencről, az Apis mézborok prémium minőséget kínálnak, amely minden pohárban a természet esszenciáját tükrözi.